Minitarte cu căpşuni

Printeaza

Minitarte cu căpşuni

Minitarte cu căpşuni

Ingrediente:

  • 400 g căpşuni
  • Pentru aluat: 200 g făină
  • 140 g unt
  • 100 g zahăr
  • 2 gălbenuşuri
  • Pentru cremă: 500 ml lapte
  • 140 g zahăr
  • 4 gălbenuşuri
  • 50 g făină
  • 100 g frişca bătută

Preparare:

Din făină, unt, zahăr şi gălbenuşuri frământă un aluat şi lasă la rece. îmbracă miniformele de tartă unse cu unt, cu foi de aluat.

Inţeapă cu furculiţa şi coace cam 30 de minute. Freacă gălbenuşurile cu zahărul. Adaugă făina şi laptele.

Fierbe crema la bain-marie, până se îngroaşă. După ce s-a răcit adaugă frişca. Toarnă crema în aluaturile de tartă. Aşază deasupra căpşunile şi pudrează cu zahăr.

Minitarte cu căpşuni

Minitarte cu capsuni.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Copiii mei adora tartele cu fructe, mai ales cu capsuni. Un desert foarte gustos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.