Minitarte cu crema de creveti

Printeaza

O reteta de minitarte cu crema de creveti din: biscuiti sarati, creveti decorticati, smantana, mustar, galbenus, capere, ridichi, rosii cherry, ulei, piper si sare.

Ingrediente:Minitarte cu crema de creveti

  • 1 pachet de biscuiti sarati
  • 250 g creveti decorticati congelati
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingurita cu mustar
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita capere
  • 3 ridichi
  • 3 rosii cherry
  • 1 legatura de marar
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune apă la fiert cu puţi­nă sare, iar când clocoteşte, adaugă creveţii.

Lasă-i să fiarbă cinci minute, apoi scurge-i. Fierbe un ou tare.

Pasează creveţii cu blenderul, apoi adaugă gălbenuşul fiert şi câteva linguri cu ulei, turnând puţin câte puţin.

La pasta de creveţi, pune şi o linguriţă de muştar şi smântână. Amestecă până se omogenizează foarte bine.

Drege de sare şi piper, dă la rece vreo 15 minute. La început, pasta va fi moale, dar, după ce stă la rece, va căpăta consistenţă.

Curăţă ridichile şi roşiile şi taie-leîn felii subţiri pentru decor.

Cu o seringă de decor sau cu o pungă având un colţ tăiat, pune pe biscuiţi puţină pastă de creveţi, apoi decorează-i cu felii de ridiche, roşii şi capere.

Adaugă la fiecare un fir de mărar şi dă din nou la rece.

Minitarte cu crema de creveti

Minitarte cu crema de creveti

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.