Minirulada de curcan cu dovleac

Printeaza

Minirulada de curcan cu dovleac din: piept de curcan, cas, masline verzi, pesmet, oua, dovleac, seminte de mustar murate, smantana, iaurt, sare, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel.

Ingrediente:Minirulada_de_curcan_cu_dovleac

  • 800 g piept de curcan
  • 200 g cas
  • 100 g masline verzi
  • 100 g pesmet
  • doua oua
  • 600 g dovleac pentru placinta
  • o lingura cu seminte de mustar murate
  • 200 ml smantana
  • 100 ml iaurt
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan se spală, se scurge de apă, se taie felii subţiri şi se bat uşor cu ciocanul de şniţele. Se ung cu ulei, se condi­mentează şi în mijlocul fiecăreia se aşază câte o bucată de caş. Se pre­sară pătrunjel tocat şi măsline, se rulează şi se prind la capete ca să nu iasă caşul.

Se trec prin ou bătut, apoi prin pesmet şi se prăjesc în ulei până devin maronii. Dovleacul se curăţă de seminţe, se unge cu ulei şi se condimentează. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace 15 minute în cuptorul încins.

Smântână se amestecă bine cu iau­rtul, seminţele de muştar, sare, piper şi se serveşte alături de ruladele de curcan şi dovleacul copt.

Minirulada de curcan cu dovleac

Minirulada_de_curcan_cu_dovleac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.