Miniquiche cu legume

Printeaza

Miniquiche cu legume din: aluat, oua, broccoli, conopida, ceapa, mozzarella, faina, unt, usturoi, masline, sare, piper.

Ingrediente:Miniquiche_cu_legume

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • 2 ouă
  • 1 mănunchi de broccoli tăiat mărunt
  • 1 conopidă mică tăiată mărunt
  • 3 cepe albe
  • 300 g mozzarella
  • 2 linguri cu făină
  • 1 lingură cu unt pentru uns formele de tarte
  • 3 căţei de usturoi
  • 50 g măsline feliate
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Curăţă şi spală legumele, apoi taiele mărunt.

Rade mozzarella. Unge formele de tarte cu unt. Incinge cuptorul. Tapetează fiecare formă cu aluat. Amestecă într-un castron mai mare toate legumele, mozzarela, ouăle, usturoiul, făina şi măslinele.

Potriveşte de sare şi piper. Umple formele, dar nu până la buză.

Coace miniquiche-urile la foc potrivit. Când sunt gata, scoate-le şi lasă-le puţin la răcit. Abia apoi scoate-le din forme.

 

Miniquiche cu legume

Miniquiche_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.