Minipateuri cu sunca si cascaval

Printeaza

Minipateuri cu sunca si cascaval din: aluat pentru foitaj, pasta de tomate, sunca, urda, cascaval, ou, patrunjel verde, seminte de floarea soare si mac.

Ingrediente:Minipateuri_cu_sunca_si_cascaval

  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 300 g sunca
  • 100 g urda
  • 200 g cascaval
  • 1 ou
  • 1-2 legaturi patrunjel verde
  • cate 2 linguri seminte de floarea soarelui si mac

 

Mod de preparare:

Decongelezi foitajul în frigider, cu aproximativ 8 ore înainte de preparare, încălzeşti cuptorul la foc iute (190° C). Presari un strat fin de făină pe suprafaţa de lucru, întinzi aluatul şi îl împărţi în 3 bucăţi egale. Ungi bucăţile de aluat cu pastă de tomate, presari pătrunjel verde tocat şi, pe două dintre fâşii, pui felii de şuncă şi caşcaval ras, iar pe cea de-a treia întinzi urdă frământată cu sare.

Rulezi bucăţile pe lungime, rezultând astfel 3 ştrudele mari. Ungi marginile cu ou bătut, ca să se prindă mai bine. Ungi cu oul bătut şi presari seminţele. Coci rulourile la foc iute pentru 10 minute, apoi la foc mediu 15-20 de minute. Le scoţi din cuptor şi le porţionezi după ce s-au mai răcorit.

Minipateuri cu sunca si cascaval

Minipateuri_cu_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.