Minipateuri cu gogosari si rosii
PrinteazaMinipateuri cu gogosari si rosii din: foitaj, gogosari, piper, rosii cherry, ceapa verde, telina, oua, porumb, ulei, sos de soia.
- 1 pachet foitaj
- 4 gogosari
- piper
- 8 rosii cherry
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 tije de telina
- 2 oua
- 30 g porumb
- 3 linguri ulei
- 1 lingura sos de soia
Mod de preparare:
Speli legumele şi le cureţi. Căleşti ceapa, adaugi ţelina, gogoşarii şi roşiile tăiate. Pui porumbul, laşi 5 minute şi torni sosul de soia. Baţi 2 ouă, amesteci, potriveşti de pi-per, stingi focul şi dai deoparte.
Tai foitajul decongelat pătrăţele, de 15 pe 15 cm şi umpli fiecare bucată cu 2 linguri de compoziţie.
Rulezi şi ungi pateurile cu ulei. Dai tava la cuptor până se rumeneşte foitajul.
Minipateuri cu gogosari si rosii
Pofta buna!