Minipateuri cu gogosari si rosii

Printeaza

Minipateuri cu gogosari si rosii din: foitaj, gogosari, piper, rosii cherry, ceapa verde, telina, oua, porumb, ulei, sos de soia.

Ingrediente:Minipateuri_cu_gogosari_si_rosii

  • 1 pachet foitaj
  • 4 gogosari
  • piper
  • 8 rosii cherry
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 tije de telina
  • 2 oua
  • 30 g porumb
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura sos de soia

 

Mod de preparare:

Speli legumele şi le cureţi. Căleşti ceapa, adaugi ţelina, gogoşarii şi roşiile tăiate. Pui porumbul, laşi 5 minute şi torni sosul de soia. Baţi 2 ouă, amesteci, potriveşti de pi-per, stingi focul şi dai deoparte.

Tai foitajul decongelat pătrăţele, de 15 pe 15 cm şi umpli fiecare bucată cu 2 linguri de compoziţie.

Rulezi şi ungi pateurile cu ulei. Dai tava la cuptor până se rumeneşte foitajul.

Minipateuri cu gogosari si rosii

Minipateuri_cu_gogosari_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.