Minipateuri cu crenvurşti

Printeaza

Minipateuri cu crenvurşti

Minipateuri cu crenvurşti

Ingrediente:

  • un pachet de foitaj
  • 500 g crenvurşti
  • 200 g brânză telemea,
  • 100 g măsline negre feliate
  • o legătură de ceapă verde
  • 3 ouă
  • salvie
  • ulei de măsline
  • 250 g iaurt

 

Preparare:

Foitajul se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei, ca să nu se rupă foaia. Ceapa se curăţă de foile veştede, se spală şi se taie rondele. Brânza telemea se spală şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Se pune într-un castron, se amestecă bine cu ceapa tocată, pi­perul, măslinele şi salvia tocată. Se adaugă două ouă, se amestecă şi se lasă să se odihnească cinci minute. Foitajul se întinde pe un tocător de plastic, se taie în fâşii groase de cinci centimeri şi apoi în dreptunghiuri de opt centimetri.

Pe o margine a fiecărui drep­tunghi se pune puţină com­poziţie şi o bucată de crenvurşt ce trebuie să fie mai mare cu doi cen­timetri decât dreptunghiul de foitaj. Se ung marginile cu un ou bătut şi se rulează cu grijă ca să nu iasă compoziţia.

Se aşază în tava tapetată cu folie de aluminiu unsă cu ulei şi se introduc în cuptorul încins. Se servesc fierbinţi sau reci, alături de un sos din iaurt şi salvie tocată.

Minipateuri cu crenvurşti

Minipateuri cu crenvurşti.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.