Miniomlete cu verdeata

Printeaza

Miniomlete cu verdeata din: oua, lapte, sunca de pui, patrunjel, marar, ulei de masline, faina, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Miniomlete cu verdeata

  • 6 oua
  • 100 ml lapte
  • 80 g sunca de pui
  • patrunjel sau marar
  • ulei de masline
  • 50 g faina
  • 2 rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Bati ouale cu sare, piper si faina. Treptat, torni laptele, adaugi verdeata tocata fin si sunca de pui, taiata cubulete.

Intr-o tigaie, pui uleiul si torni aluatul cu un polonic mic, formand mici omlete, pe care le lasi sa se rumeneasca pe ambele parti.

Servesti omletele fierbinti, alaturi de felii de rosii sau orice salata doresti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.