Mini-sufleuri cu conopidă

Printeaza

O reteta delicioasa de mini sufleuri cu conopida din: usturoi, conopida, sare, ceapa, unt, patrunjel, piper, sunca de praga, oua, lapte, frisca, nucsoara si cascaval.

Ingrediente:Mini-sufleuri cu conopidă

  • 1 căţel de usturoi
  • 1 conopidă
  • sare
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • piper
  • 150 şuncă de Praga
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • 100 g frişca
  • nucşoară rasă
  • 100 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200°C. Se curăţă căţeii de usturoi şi se taie jumătăţi.

Cu ei se freacă 4 forme mici de sufleu; apoi se ung. Se pregăteşte conopi­da şi se despart bucheţelele.

Se fierb în apă cu sa­re 3 min. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.

Se curăţă şi se toacă ceapa. Se încinge untul şi se căleşte ceapa.

Se amestecă împreună cu bucheţelele de conopidă şi pătrunjelul; se. sărează şi se piperează. Se aşază toate în forme.

Se taie şunca fâşii. Se bat ouăle cu lapte şi smân­tână şi se adaugă fâşiile de şuncă, amestecând cu telul.

Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară.

Se toarnă peste conopidă amestecul de ouă şi lapte şi deasupra se repartizează caşcavalul.

Se coc toate la cuptor cca 30 minute; eventual se or­nează înainte de servire.

Mini sufleuri cu conopidă

Mini-sufleuri cu conopidă

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Sufleu delicios de conopida si broccoli

Sufleu delicios de conopida si broccoli din: oua, faina, ulei, conopida, broccoli, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 4 linguri făină 4 linguri ulei 250 g conopidă 250 g broccoli lapte cât cuprinde unt pentru uns tava sare piper   Mod de preparare: Desfaci conopida şi broccoli în bucheţele şi le ţii în apă […]

Sufleu de conopida cu cascaval

Sufleu de conopida cu smantana si cascaval

Sufleu de conopida cu smantana si cascaval din: conopida, ou, smantana, cascaval, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 220 g conopidă 1 ou 30 ml smântână 20 g caşcaval 50 ml lapte unt sare piper   Mod de preparare: Cureţi conopida, o rupi bucheţele şi o speli sub jet de apă. 0 pui la fiert în […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.