Mini lasagna

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de mini lasagna din: aluat pentru paste, sos salsa, branza ricotta si sos pesto.

IngredienteMini lasagna

  • aluat pentru paste
  • sos salsa
  • branza ricotta semidegresata
  • sos pesto

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 190°C şi pune tava pe nivelul din mijloc. Unge cu ulei 12 forme pentru brioşe. Pune în fiecare formă 1 pătrăţel de aluat pentru paste (colţurile vor rămâne pe afară) şi umple-le cu 1 lingură de sos salsa, 1 linguriţă de brânză ricotta semidegresată şi 1/4 linguriţă de sos pesto.

Repetă procedeul anterior pentru a pune un al doilea strat de ingrediente în fiecare formă. Unge cu puţin ulei marginile aluatului care iese din forme. Coace până se rumenesc marginile şi compoziţia este pătrunsă, circa 10 minute.  Lasă preparatele la răcit timp de 1 -2 minute, apoi scoate-le din forme şi pune-le pe un platou.

Mini lasagna

Mini lasagna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.