Mini-Cupcakes

Printeaza

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se tapetează adânciturile unei forme de brioşe cu 24 de suporturi speciale de hâr­tie. Se amestecă 1 ou cu 80 ml ulei de floarea-soarelui, 130 g zahăr, 1 praf sare, 50 g brânză de vaci şi 220 ml lap­te bătut.

Intr-un castron separat se ames­tecă 250 g făină cu 2 linguriţe praf de copt şi 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu.

Se înglobează amestecul de ou şi se toar­nă în formele de hârtie, până la jumătatea înălţimii acestora. Se repartizează deasu­pra 75 g zmeură şi se completează cu re­stul de aluat; se coace 15 min.

Se ameste­că 350 g cremă de brânză de vaci cu 2 linguri zahăr pudră şi 2 linguri sirop de trandafiri. Se şpriţează pe brioşe. Se de­corează cu drajeuri de zahăr.

Mini-Cupcakes

Mini-Cupcakes

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.