Mini crevete cu cartofi

Printeaza

Taie 500 g cartofi in segmente pentru prajit si tavaleste-i impreuna cu 16 crevete printr-un amestec de pesmet asezonat pentru peste si stropestei cu 1 lingura ulei.

Preincalzeste cuptorul la temperatura medie si da la cuptor 20-30 de minute, pana cand se rumenesc.

Intre timp, topeste un cub de unt si adauga 125 g mazare si incalzeste complet. Zdrobeste impreuna cu 1 lingura de capere cateva frunze de patrunjel si 75 ml smantana.

Pune din nou la foc pana cand se incalzeste si portioneaza in 8 vase preincalzite, impreuna cu crevetele si cartofii prajitit. Serveste cu lamaie.

Mini crevete cu cartofi

Mini crevete cu cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.