Mini briosa de vara

Printeaza

Mini briosa de vara din: zahar tos, amestec de fructe, apa de trandafiri, lichior de zmeura, cozonac si frisca.

Ingrediente:

  • 175 g zahar tos
  • 600 g amestec de fructe rosii proaspete sau congelate
  • cateva picaturi de apa de trandafiri
  • 4 linguri lichior de zmeura
  • 400 g cozonac simplu, taiat felii, fara coaja
  • 6 linguri frisca batuta, pentru servit

 

Mod de preparare:

Tapeteaza 6 forme mici cu folie alimentara. Intr-un vas larg, pe foc, dizolva zaharul cu 4 linguri apa; adauga fructele si apa de trandafiri si tine pe foc 3-4 minute.

Tapeteaza baza si marginile cu felii de cozonac si taie cate un capac rotund.

Portioneaza fructele, acopera cu capacul, acopera cu film alimentar si da la rece peste noapte.

Pentru a servi indeparteaza folia, rastoarna pe farfurie, indeparteaza folia si serveste cu 1 lingura de frisca batuta.

Mini briosa de vara

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. vreau si eu o briosa, am pofta de ceva dulce, dar nu foarte dulce

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.