Mingiute cu susan

Printeaza

Mingiute cu susan din: carne tocata de pui, pesmet, ceapa, morcov, ou, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper, susan, ulei.

Ingrediente:Mingiute cu susan

  • 500 g carne tocata de pui
  • 3 linguri cu pesmet
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • cimbru, sare, piper
  • susan
  • ulei

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteca bine carnea de pui cu morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul zdrobit, pesmetul, verdeata tocata si oul batut cu un praf de sare, piper si cimbru. Cu palmele umede, modeleaza chiftelute.

Rostogoleste-le prin susan, dupa care rumeneste-le in baie de ulei. Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le fie calde, fie reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.