Minestrone cu gnocchi

Printeaza

O reteta delicioasa de minestrone cu gnocchi din: morcovi, ceapa, usturoi, telina verde, ceapa verde, ulei de masline, supa de legume, supa de legume, rosii, foaie de dafin, boabe de fasole alba, gnocchi, sare si piper.

Ingrediente:Minestrone cu gnocchi

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa frantuzeasca
  • 1 catel de usturoi
  • 2 fire de telina verde
  • 4 cepe verzi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 750 ml supa de legume
  • 250 g rosii decojite
  • 1 foaie de dafin
  • 250 g boabe de fasole alba
  • 250 g gnocchi (refrigerate)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie morcovii fâşii. Se toa­că usturoiul şi ceapa. Se taie mărunt ţelina şi ceapa verde. Morcovii, ceapa franţuzească, usturoiul şi ţelina se călesc în ulei incins circa 2 minute, amestecand.

Se stinge cu supa; se adauga rosiile si foaia de dafin si se lasa sa fiarba timp de circa 10 minute.

Se lasă să se scurgă boabele de fasole. Se adaugă în supă, cu ceapa verde, şi se mai lasă să fiarbă la foc moale cca 5 min. Se adaugă gnochhi şi se fierb cca 5 min.

Se sărează şi se piperează supa; se serveşte eventual cu pesto.

Minestrone cu gnocchi

Minestrone cu gnocchi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.