Miel umplut cu spanac

Printeaza

O reteta de miel umplut cu spanac din: pulpa de miel, spanac, usturoi, oua, crutoane, ceapa, telina, patrunjel, ulei de masline parmezan, busuioc, rozmarin, piper si menta.

Ingrediente:Miel umplut cu spanac

  • 1 pulpa de miel, dezosata
  • 300 grame spanac tocat
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua batute
  • 500 grame crutoane
  • 1 ceapa mica tocata
  • 100 ml apa
  • 100 grame telina tocata
  • patrunjel tocat
  • 50 grame parmezan ras
  • 50 ml ulei de masline
  • busuioc tocat
  • rozmarin
  • piper
  • menta

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie caleste ceapa, telina si usturoiul. Intr-un bol amesteca spanacul, ouale, patrunjelul, busuiocul si piperul. Adauga in bol si mixtura de ceapa calita. Amesteca bine. Adauga apoi si parmezanul si crutoanele si stropeste cu putina apa. Amesteca si lasa deoparte.

Aseaza mielul intr-o tava si presara rozmarin uscat. Unge apoi mielul cu compozitia de spanac si leaga cu sfora alimentara.  Da tava la cuptorul incins pentru doua ore. Cand este gata, lasa mielul sa se raceasca 20 – 30 de minute inainte de a portiona.

Mielul umplut cu spanac se serveste cu garnitura de legume si menta tocata pe deasupra.

Miel umplut cu spanac

Miel umplut cu spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.