Miel cu legume fierte

Printeaza

O reteta delicioasa de miel cu legume fierte din: carne de miel, ulei, cartofi, morcovi, mazare, rosii in bulion, vin alb, ceapa, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Miel cu legume fierte

  • 1 kg carne de miel
  • 200 ml ulei
  • 600 g cartofi
  • 300 g morcovi
  • 1 cutie mazare
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 500 ml vin alb sec
  • 300 g ceapa
  • 100 g usturoi
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Taiati in bucatele carnea de miel. Asezonati dupa gust si prajiti carnea in ulkeiul bine incins. Caliti usturoiul si ceapa in uliul fierbinte, apoi scrurgeti uleiul si adaugati vinul si bulionul. Lasati la foc moderat timp de 1 ora.

Intre timp curatati cartofii, ceapa si morcovii si taiati-le in cubulete. Adaugati-le peste carne si lasati sa se gateasca timp de 20 de minute, apoi adaugati mazarea si lasati-le alte 10 minute.

Recuperati sosul in alta cratita. Se reduce pana la consistenta dorita si se serveste impreuna cu preparatul.

Miel cu legume fierte

Miel cu legume fierte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.