Miel la gratar cu fasole si rosii

Printeaza

Miel la gratar cu fasole si rosii din: miel, zeama de lamaie, ulei de masline, rozmarin,ceapa, usturoi, rosii cherry, fasole, coriandru.

Ingrediente: Miel_la_gratar_cu_fasole_si_rosii

  • 2 bucăţi friptură de miel (precum pulpă sau cotlet)
  • puţină zeamă de lămâie
  • 1 lingură ulei de măsline, plus puţin extra pentru stropit carnea
  • 1 linguriţă de rozmarin proaspăt tocat sau 1/2 linguriţă de rozmarin uscat
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi
  • 200g de roşii cherry, tăiate în două
  • 1 conservă de 400g de fasole albă, boabele scurse
  • 1 mână frunze de coriandru

 

Mod de preparare:

Incinge grătarul şi aşteaptă să se domolească flăcările. Stropeşte carnea cu zeamă de lămâie şi ulei şi presară pe ea rozmarinul, sare şi piper. Pune-o deoparte.

Incinge uleiul într-o cratiţă, pune în ea ceapa şi căleşte-o 5 minute, până se înmoaie. Adaugă usturoiul şi roşiile şi găteşte-le până când roşiile se înmoaie puţin, încorporează fasolea şi încălzeşte-o bine.

Intre timp, prepară mielul la grătar, câte 3-4 minute pe fiecare parte. Toacă grosier coriandrul şi presară-l peste fasole înainte de a servi mâncarea.

Miel la gratar cu fasole si rosii

Miel_la_gratar_cu_fasole_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.