Miel cu vin

Printeaza

Miel cu vin din: pulpe de miel, ulei de masline, pasta de rosii, rosii, vin, supa, cimbru, patrunjel.

Ingrediente:Miel cu vin

  • 4 pulpe inferioare de miel
  • ulei de măsline
  • 1 cutie de 500 g de pasta de rosii
  • 1 conservă de 400 g roşii decojite
  • 400 ml de vin roşu
  • supă de miel (sau de legume)
  • 4 fire de cimbru
  • 1 legătură de pătrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, se încinge ulei şi se prăjeşte mielul pe ambele părţi. Se aşază bucăţile într-o cratiţă largă şi se toarnă deasupra conservele, vinul şi atâta supă cât să acopere carnea.

Se adaugă cimbrul, se dă în clocot, apoi se lasă la fiert (cu capacul pus) 2 ore sau până se frăgezeşte carnea. Se scot bucăţile de miel şi se mai fierbe sosul, ca să se îngroaşe.

La final, se adaugă pătrunjelul şi se pune mielul la loc în cratiţă sau într-un vas pentru servit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.