Miel cu vin rosu si linte

Printeaza

O reteta de miel cu vin rosu si linte din: ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi, cotlete de miel, linte, vin rosu, supa de pui, patrunjel si ulei de masline extravirgin.

Ingrediente:Miel cu vin rosu si linte

  • 1 lingura ulei floarea-soarelui
  • 1 ceapa medie
  • 1 catel usturoi
  • 8 cotlete de miel
  • 500 g linte fiarta
  • 50 ml vin rosu
  • 300 ml supa fierbinte de pui
  • 12 rosii cherry
  • 125 g ardei gras rosu copt si tocat
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:

Ceapa tocata se caleste in ulei 10 minute. Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa 1 minut. Se scot cu ajutorul unei palete si se pun deoparte. Se reincalzeste tigaia si se pun cotletele, prajindu-le cate 2-3 minute pe fiecare parte. Se scot pe un platou si se pun deoparte.

Se pun iar in tigaie ceapa si usturoiul si se amesteca cu lintea. Se adauga vinul si se fierbe 1 minut. Se adauga si supa fiebinte de pui si se mai fierbe 5 minute. Se pun rosiile cherry si ardeiul si se mai fierbe 5 minute apoi se presara patrunjel proaspat tocat.

Se pune totul intr-o tava, se asaza deasupra cotletele care se stropesc cu ulei de masline extravirgin si se da tava la cuptor 30 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.