Miel cu verdeata

Printeaza

 

O reteta de carne de miel, costita afumata, ceapa, usturoi, unt, verdeata, mustar, ou, piper si amidon .

 

Ingrediente:Miel cu verdeata

  • 1 pulpa de miel
  • 100 g costita afumata
  • 3 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri unt
  • 2 legături verdeaţă
  • busuioc
  • cimbru
  • 1 lingură muştar
  • 1 ou
  • 2 roşii din bulion
  • 1 lingură amidon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi usturoiul, pisezi usturoiul, tai o ceapă mărunt, iar pe cealaltă mai mare. Tai costiţa bucăţele, o căleşti  în ulei şi adaugi peste ea ceapa şi usturoiul mărunţite, 1 lingură de unt şi laşi pe foc 3 minute.

Când toate sunt călite, le amesteci cu verdeaţa tocată, busuioc, cimbru, muştar, ou şi sare şi piper după gust.Imbraci  pulpa de miel în compoziţia de muştar şi verdeaţă şi o aşezi într-un vas care merge la cuptor.

Adaugi restul de unt, ceapa tăiată mare, roşiile când în când o stropeşti cu apă caldă şi cu sosul care se formează în tavă. Când este gata, scoţi friptura pe o farfurie şi fierbi sosul care s-a format în tavă cu amidonul, ca garnitură, orez cu şofran.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.