Miel cu spanac

Printeaza

 Miel cu spanac

Ingrediente:Miel cu spanac

  • 750 g carne
  • 2 kg spanac
  • 1 linguriţă făină
  • 2 linguri untură
  • 1 ceapă
  • 1 lingură bulion
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se prăjesc în untură bucăţile de carne cu o ceapă tăiată mărunt şi se adaugă un praf de făină.

Se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape, se opăreşte şi se scurge bine. Se pune în cratiţa cu carne, se adaugă bulionul, puţină apă şi sare.

Se acoperă şi se dă la cuptor o jumătate de oră. Dacă scade tare, se mai adaugă puţină apă. Se pot adăuga şi câteva felioare de lămâie, după dorinţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place foarte mult carnea de miel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.