Miel cu sos de smantana

Printeaza

Aleg muşchiuleţ de miel sau pulpă de miel pe care o tai şi o dau prin condimente tip Delikat, piper, boia dulce. în tava de la cuptor pun puţin ulei şi aşez bucăţile de carne pe care le acopăr cu puţină apă, o cană- două.

Las la cuptor să scadă apa şi să se rumenească puţin carnea după care fac un sos din 2 căni de vin alb, ustu­roi pisat, piper, 1 linguriţă de smântână, busuioc, oregano şi foi de dafin. Le dau la cuptor şi las cam un sfert de oră ca sosul să pătrundă carnea şi să-i dea un gust bun. O servesc caldă, ca orice carne de miel.

Miel cu sos de smantana

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.