Miel cu praz si măsline

Printeaza

Miel cu praz si măsline

Ingrediente:Miel cu praz si masline

  • 1 kg carne de miel
  • 3 fire de praz
  • 1 lingură făină
  • 3-4 linguri sos de roşii
  • 10-15 măs­line
  • 3 linguri vin alb
  • puţin ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi mici şi o pui într-o cratiţă cu ulei să se înăbuşe. Din când în când, întorci bucăţile de carne ca să nu se prindă de cratiţă.

Tai prazul în bucăţi de 3 cm (numai partea albă), îl opăreşti bine, îl scurgi şi îl pui peste carne. Când prazul a căpătat o culoare aurie, adaugi sosul de roşii, măslinele spălate, vinul şi făina dizol­vată cu puţină apă.

Potriveşti de sare, dai cratiţa la cuptor pentru 20 de minute şi este gata.

Miel cu praz si măsline

Miel cu praz si masline

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.