Miel cu piure de mazare

Printeaza

Miel cu piure de mazare din: cotlete de miel, otet, ulei de masline, menta, mazare, parmezan.

Ingrediente:Miel cu piure de mazare

  • 6 cotlete de miel
  • 3 linguri de oţet balsamic
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 1 mână de mentă
  • 300 g de mazare congelată
  • 2 linguri de parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 170° C/gaz 5. Se taie mici buzunare în carnea de miel, perforând-o cu un cuţit ascuţit. Se îndeasă în fiecare tăietură o felie de usturoi şi câteva fire de rozmarin şi se presară cimbru.

Se pune într-o tavă, se asezonează bine cu sare şi piper negru proaspăt măcinat, apoi se acoperă cu folie de aluminiu.

Se curăţă şi se taie cartofii în felii subţiri, se clătesc sub jet de apă rece şi se aşază într-un vas mare termorezistent sau într-o tavă. Se amestecă apoi cu ceapa şi cu usturoiul rămas, iar deasupra se presară verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.