Miel cu arpagic

Printeaza

Miel cu arpagic din: carne de miel, arpagic, usturoi, masline verzi, ulei, vin, rosii, faina, sare, piper.

Ingrediente:Miel cu arpagic

  • 1 kg carne cu os de miel
  • 400 g arpagic
  • 200 g usturoi
  • 150 g măsline verzi
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar vin
  • 300 g roşii
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi egale, le speli şi le prăjeşti în ulei, apoi le pui într-o cratiţă cu puţină apă şi ulei şi le dai la cuptor.

Pe parcurs, adaugi usturoiul tăiat rondele, roşiile curăţate şi tăiate în sferturi, sarea, piperul, vinul şi măslinele fără sâmburi.

Spre sfârşit, adaugi făina şi arpagicul şi laşi să fiarbă înăbuşit, apoi presari verdeaţa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.