Midii

Printeaza

Midii

Ingrediente:Midii

  • 1 sac de midii
  • 1 ceapă
  • 1 pahar untdelemn
  • 1 ceaşcă orez
  • 1 pahar bulion roşii
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se opăresc midiile, ca să se deschidă, se scoate carnea, se curăţă de picioruşul vegetal şi nisipos, se lasă într-un vas, să aştepte. Se pune ceapa la rumenit în ulei, se adaugă orezul, să se călească puţin, 4-5 minute.

Se pun scoicile, se adaugă şi bulionul, sare, piper şi încă 1 ceaşcă de apă; se amestecă şi se dă la cuptor, 1 jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.