Midii cu usturoi si vin

Printeaza

O reteta de midii cu usturoi si vin din: unt, usturoi, vin alb, midi si patrunjel tocat.

Ingrediente:Midii cu usturoi si vin

  • 25 grame unt
  • 3 catei de usturoi
  • 300 ml vin alb
  • 1 kg midi
  • patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Incinge untul intr-o tigaie. Adauga usturoiul tocat si lasa la foc mic cateva minute. Adauga apoi vinul si asezoneaa cu sare si piper. Lasa pe foc pana da in clocot. Adauga midiile, acopera tigaia cu un capac si lasa pe foc timp de 5 – 10 minute, pana cand midiile se deschid. Arunca midiile care nu se deschid.

Scoate pe un platou si asezoneaza cu sare, piper si patrunjel tocat. Midiile cu usturoi si vin se servesc cu patrunjel tocat si paine taraneasca.

Midii cu usturoi si vin

Midii cu usturoi si vin

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • midi in sos de vin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.