Midii cu usturoi si ghimbir

Printeaza

Midii cu usturoi si ghimbir din: midii în valvă, ceapă, usturoi, ghimbir, vin alb.

Ingrediente:Midii cu usturoi si ghimbir

  • 10-15 midii în valvă,
  • 3/4 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • ghimbir tocat mărunt
  • vin alb

 

 

Mod de preparare:

Se spală bine midiile şi se aşază pe o folie de aluminiu. Se acfaugă deasupra restul de ingrediente şi se înfăşoară folia etanş.

Se aşază deasupra unui grătar de cărbuni şi se lasă la făcut, timp de aproximativ zece minute.

Se transferă midiile pe platoul de servit, în valva întreagă, într-o jumătate sau scoase complet, aruncându-se cele ce nu s-au deschis.

Se toarnă deasupra lor ingredientele rămase, ca un suc, în folia de aluminiu.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place reteta de midii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.