Midii cu legume

Printeaza

Midii cu legume

Midii cu legume

Ingrediente:

  • doi morcovi
  • 300 g fasole verde
  • 500 g broccoli
  • 450 g midii
  • 100 g boabe de porumb
  • 3 cartofi
  • doi ardei capia roşii
  • o ceapă
  • usturoi
  • o frunză de dafin
  • oţet balsamic
  • oregano uscat
  • 250 ml vin alb
  • inele de calamar

 

Ingrediente:

Midiile se decongelează şi se scurg de apă. Intr-o oală se pun la fiert vinul alb, frunza de dafin, sarea, piperul şi un litru de apă. Când a început să clocotească, se pun midiile, o lingură de oţet balsamic şi o linguriţă de oregano.

Se fierb 10-15 minute, se scot şi se pun broccoli, morcovii şi fasolea verde se spală, se taie în bucăţi mai mici şi ste fierb în apă cu sare. Cartofii se curfăţă de coajă, se spală şi se taie în cuburi. Ceapa şi doi căţei de usturoi se curăţă de foi, se toacă în cubuleţe şi se pun la călit în ulei încins.

Se adaugă ardeii capia tăiaţi mărunt, se călesc încă cinci minute, se adaugă legumele fierte şi boabele de porumb.

Se prăjesc timp de zece minute, se adaugă midiile, verdeaţa tocată, sarea şi piperul. Se amestecă, se opreşte focul şi se servesc imediat.

Midii cu legume

Midii cu legume.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • midii cu legume

1 comentariu

  1. Imi plac fructele de mare, mai ales crevetii si midiile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.