Mic dejun taranesc cu oua si carnati

Printeaza

Mic dejun taranesc cu oua si carnati din: cartofi, rosii, ardei, kaizer, carnati, ceapa, oua, lapte, ceapa verde, sare.

Ingrediente:Mic dejun taranesc cu oua si carnati

  • 500 g cartofi
  • 2 roşii
  • 2 ardei
  • 100 gkaizer
  • 150g cârnaţi
  • 1 ceapă
  • 4 ouă
  • lapte
  • ceapă verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie cuburi mici kaizerul şi cârnatul şi se prăjesc în puţii ulei, împreună cu ceapa tăiată mărunt.

Separat, se fierb cartofii, se curăţă, se taie cuburi şi se adaugă la cârnaţi. Se acoperă cratiţa şi se lasă să fiarbă înăbuşit. Când cartofii sunt aproape fierţi, se adaugă roşiile curăţate şi tăiate sferturi şi ardeii tăiaţi felii.

Se bat bine ouăle cu laptele, se sărează, apoi se toarnă peste ingredientele din cratiţă. Se prăjeşte uşor, fără să se amestece. Când este gata, se presară cu puţină ceapă verde si se taie felii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.