Merluciu la cuptor, cu sos de roşii

Printeaza

Merluciu la cuptor, cu sos de roşii din: merluciu, ulei, rosii, usturoi, patrunjel, piper, condiment din legume uscate.

Ingrediente:Merluciu_la_cuptor_cu_sos_de_rosii

  • 1 kg merluciu
  • 50 ml ulei
  • 500 g rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • condiment din legume uscate

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl porţionezi, îl ungi cu ulei şi îl presari cu condimente din legume şi piper, după gust. Opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai în cubuleţe.

Aşezi în tavă peştele, pui roşiile tăiate, usturoiul curăţat şi tăiat în felioare şi pătrunjelul tocat.

Torni o cană cu apă şi introduci tava în cuptor, la foc mediu, 30-35 de minute. Serveşti peştele cu o garnitură de legume, orez ori cu mămăliguţă pripită.

Merluciu la cuptor, cu sos de roşii

Merluciu_la_cuptor_cu_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.