Merlan prajit

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de merlan prajit din: merlan, faina, ulei, piper, sare, lamaie si patrunjel verde.

Ingrediente:Merlan prajit

  • merlan (câte o felie pentru fiecare porţie)
  • faină
  • ulei
  • piper
  • sare şi piper, după gust
  • lămâie
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Se taie peştele în felii groase de un centimetru, după ce a fost dezosat şi i s-au tăiat capul şi coada. Se trec bucăţile prin taină şi se pun la prăjit în ulei încins. După ce s-a rumenit frumos pe ambele feţe, se sărează şi se piperează după gust. Se ornează cu pătrunjel fin tocat şi felii de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.