Mere invelite

Printeaza

 Mere invelite

Mere invelite

 

 

 

 

 

 

Amesteci 400 g făină cu 250 g margarină. Faci apoi un amestec din zeama unei lămâi mici, 1 linguriţă de sare şi 70 ml apă pe care-l adaugi peste făină şi frămânţi bine alua­tul, apoi îl laşi o oră să se odihnească, între timp, decojeşti merele, le scoţi seminţele şi le dai pentru 3-5 minute la cuptorul încins.

După o oră, împărţi alu­atul în atâtea bucăţi câte mere ai. Intinzi câte o foaie din fiecare bucată de aluat şi înveleşti fiecare măr, apoi le dai din nou la cuptor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.