Mere coapte cu scortisoara

Printeaza

Mere coapte cu scortisoara din: mere, scorţişoară, margarină, zahăr.

Mere coapte cu scortisoara

Ingrediente:

  • 1,5 kg mere
  • 10 g scorţişoară
  • 100 g margarină
  • 350 g zahăr

 

Mod de preparare:

Merele, se scobesc la mijloc, scoţându-li-se seminţele. Locul rămas gol se umple cu zahăr amestecat cu praf de scorţişoară şi se pune o bucată de margarină deasupra.

Merele astfel pregătite se aşează în tava unsă şi se coc. Se servesc cu zahăr deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.