MENIU DE PASTE. Cinci metode simple de a prepara FRIPTURA de MIEL

Printeaza

MENIU DE PASTE. Cinci metode simple de a prepara FRIPTURA de MIEL:

Friptura de miel cu iaurt

Friptura de miel cu iaurt

Friptura de miel cu iaurt din: carne de miel, iaurt, apa, oua, sare, piper, usturoi, ulei. Ingrediente: 1,5 kg carne de miel «1/51 iaurt 150 ml apă 2 ouă sare piper usturoi ulei   Mod de preparare: Carnea de miel, o pui în apă fierbinte (pentru a dispărea mirosul specific), o ştergi foarte bine şi […]

Friptura de miel la tava cu usturoi si sos

Friptura de miel la tava cu usturoi si sos

Friptura de miel la tava cu usturoi si sos din: unturaa, sare, usturoi, pulpa de miel. Ingrediente: un kilogram carne de miel 50 g untură sare o căpăţână mică de usturoi   Mod de preparare: Carnea (pulpă de miel) se spală şi se sărează, după care se lasă să-şi tragă câtă sare vrea timp de […]

Friptura de miel cu salata de patrunjel

Friptura de miel cu salata de patrunjel

Friptura de miel cu salata de patrunjel din: lipii, friptura de miel, naut, pasta de susan, usturoi, patrunjel, menta, ceapa rosie, rosii coapte, cuscus sau bulgur, lamaie, ulei de masline, sare, scortisoara, ienibahar. Ingrediente: lipii libaneze friptură de miel 300 g năut 1 lingură cu pastă de susan 3 căţei de usturoi 5 legături de […]

Miel cu prune uscate

Friptura de miel cu prune

Friptura de miel cu prune din: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei, sare, piper, prune, rosii, vin alb, ulei, rozmarin. Ingrediente: o pulpă miel 2 crenguţe cimbru uscat 6 căţei usturoi o lingură ulei sare piper Pentru copt: 12-14 prune 10 roşii mici un litru vin alb o lingură ulei puţin rozmarin   Mod de […]

Miel carre

Friptura de miel cu vin

Friptura de miel cu vin din: carne de miel, ardei, ceapa, rosii, fenicul, telina, sare, piper, ulei, rozmarin, vin alb. Ingrediente: 3 cepe 2 ardei graşi roşii 1 fenicul 1 fir de ţelină 1 kg carne de miel fără spinare, cu coastă tăiată în două de circa 800 g sare piper 1 ceaşcă ulei rozmarin […]

 

Pofta buna!

 

Poate iti place si:

Friptura de miel cu dovlecel, vanata si lipie

Friptura de miel cu dovlecel, vanata si lipie

Friptura de miel cu dovlecel, vanata si lipie din: pulpă de miel, dovlecel, vanata, ceapa, ardei rosu, rosii, oregano, rozmarin, cimbrişor, usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, piper roşu, piper negru, sare. Ingrediente: 1400 g pulpă de miel 1 dovlecel 1 vânătă 2 cepe potrivite 1 ardei roşu 500 g roşii mijlocii câte o linguriţă rasă de […]

Fripturi de Miel

Friptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin

Friptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin din: carne dezosată de miel, sare, piper negru, oregano, frunze de rozmarin, ceapa rosei, cartofi, ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente: 4 bucăţi (500 g) carne dezosată de miel sare şi piper negru măcinat 1 lingură cu oregano uscat 2 linguri cu frunze de rozmarin proaspete, fără tulpină 2 […]

Friptura_de_miel_cu_granitura_de_spanac_si_cartofi

Friptura de miel cu garnitura de spanac si cartofi

Friptura de miel cu garnitura de spanac si cartofi din: pulpă de miel, otet, unt, usturoi, sare, piper, boia, pasta de bulion, ulei , condiment din legume uscate, spanac, cartofi, unt, lapte. Ingrediente: 1 pulpă de miel 20 ml oţet 50 g unt 8-10 căţei de usturoi sare piper boia 2 linguri pastă de bulion 2 linguri ulei 1 linguriţă […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.