Melcisori de curcan

Printeaza

Melcisori de curcan din: piept de curcan dezosat, cascaval, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper, salata verde, ardei gras, patrunjel verde.

Ingrediente:Melcisori_de_curcan

  • 400 g piept de curcan dezosat
  • 150 g cascaval

pentru sosul marinat:

  • zeama de la trei lamai
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

pentru ganitura:

  • salata verde
  • ardei gras, rosu si galben
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mai mare, amesteci zeama de lamaie cu uleiul de masline, sare si piper. Tai pieptul de curcan in fasii de 2 cm latime. Tai de asemenea, in fasii subtiri si ardeii grasi. Introduci carnea in sosul marinat si o lasi la rece 2-3 ore.

Asezi cate un cubulet de cascaval pe fasiile de carnea, infasori sub forme de melcisori, le infingi pe tepusele de frigarui si le frigi pe gratarul bine incins cate 2-3 mintue pe fiecare paste.

Servesti frigaruile calde, garnisite cu salata verde si cu arde grasi, asezonate cu sosul marinat si cu patrunjel verde.

Melcisori de curcan

Melcisori_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.