Melcisori cu branza

Printeaza

Melcisori cu branza din: svaiter, ceapa, unt, paste, sare, piper si rondele de ceapa.

Ingrediente:Melcisori_cu_branza

  • 200 g svaiter (sau cascaval)
  • 4 cepe
  • 3 linguri unt
  • 500 g paste in forma de melcisori
  • sare
  • piper
  • 2 rondele de ceapa verde (subtire)

 

Mod de preparare:

Svaiterul se curata cu grija de coaja si se da pe razatoare. Ceapa se spala, se curata, se taie rondele subtiri apoi se caleste in unt incins, pana cand devine aurie. Se pun melcisori la fiert intr-o cantitate suficienta de apa cu sare si se fierb respectand intocmai indicatiile de pe ambalaj.

Se unge o forma de sufleu cu unt si se asaza alternetiv, straturi de melcisori si de svaiter. Se presara piper pe fiecare strat. La final, se presara rondele de ceapa verde si se da vasul la cuptor, pe gratarul din mijloc timp de 5-10 minute. Se servete cu salata verde.

Melcisori cu branza

Melcisori_cu_branza

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Un preparat usor si delicios

  2. Un fel de paste cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.