Medalion cu praz şi ciuperci

Printeaza

Medalion cu praz şi ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, praz, usturoi, ou, ulei, nucsoara, piper si sare.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

taie pulpa astfel incat sa obtii o bucata mai mare.

Da-o cu un praf de sare si unul de piper, putina nucsoara macinata si pune-o la frigider.

Curata ciupercile si prazul si toaca-le marunt. Intr-o tigaie, incinge opt linguri cu ulei si caleste prazul pana ce se inmoaie, apoi adauga ciupercile si trei catei de usturoi pisati.

Cand zeama lasata de ciuperci a scazut, stinge focul si lasa sa se racoreasca.

Amesteca prazul si ciupercile cu oul batut, sare, piper, pune totul peste bucata de carne si prinde marginile cu scobitori.

Asaza rulada intr-o tava unsa cu ulei. unge carnea cu putin ulei, pune capatanile de usturoi taiate pe orizontala (nedesfacute) si da-o la cuptor, la foc moderat, o ora.

Scoate rulada din tava imediat, tai-o numai dupa ce s-a racit si serveste-o cu cartofii sau cu sfecla fiarta si boabe de strugure, mere coapte si felii de grepfrut.

Medalion cu praz şi ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.