Medalion de porc cu ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de medalion de porc cu ciuperci din: file de porc, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb, smantana dulce, cimbru, sare si piper.
- 1 kg file de porc
- 100 ml ulei
- 100 g ceapa tocata
- 20 g usturoi
- 400 g ciuperci
- 100 ml vin alb
- 250 ml smantana dulce
- 4 g cimbru
- sare, piper
Mod de preparare:
Fileul se portioneaza, apoi se prajeste in tigaie, apoi se condimenteaza.
Se scoate pe o farfurie, iar in aceiasi tigaie se soteaza ciupercile cu ceapa si usturoiul, apoi se deglaseaza cu vinul alb, se reduce si se adauga smantana, iar la final se reduce din nou.
Se poate servi cu cartofi natur.
Medalion de porc cu ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- medalion de porc