Medalion de porc cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de medalion de porc cu ciuperci din: file de porc, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb, smantana dulce, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Medalion de porc cu ciuperci

  • 1 kg file de porc
  • 100 ml ulei
  • 100 g ceapa tocata
  • 20 g usturoi
  • 400 g ciuperci
  • 100 ml vin alb
  • 250 ml smantana dulce
  • 4 g cimbru
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Fileul se portioneaza, apoi se prajeste in tigaie, apoi se condimenteaza.

Se scoate pe o farfurie, iar in aceiasi tigaie se soteaza ciupercile cu ceapa si usturoiul, apoi se deglaseaza cu vinul alb, se reduce si se adauga smantana, iar la final se reduce din nou.

Se poate servi cu cartofi natur.

Medalion de porc cu ciuperci

Medalion de porc cu ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • medalion de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.