Medalion din piept de pasare

Printeaza

Medalion din piept de pasare din: piept de gaina, pesmet, lapte, galbenus, smantana, ulei, lamaie, faina, sare, piper

Ingrediente:Medalion din piept de pasare

  • 1 piept de gaina fiert
  • 3 linguri de pesmet
  • o cescuta cu lapte
  • 1 galbenus
  • o lingura de smintina
  • 5 linguri de ulei
  • o lamiie
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dati prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul muiat in putin lapte, adaugati galbenusul, smintina, sare si piper dupa gust.

Omogenizati compozitia, faceti apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., dati-le prin faina si rumeniti-le pe ambele parti in uleiul fierbinte.

Asezati-le pe platou, decorati-le cu cite o felie subtire de lamiie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.