Medalion de vită cu ciuperci

Printeaza

Medalion de vită cu ciuperci din: medalioane de vitel, bacon, ciuperci, rozmarin, cimbrisor, vin alb, smantana, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Medalion_de_vita_cu_ciuperci

  • 4 medalioane de vitel
  • 4 felii de bacon
  • 300 g ciuperci
  • 2 crengute de rozmarin
  • 2 crengute de cimbrisor
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml smantana
  • 20 g unt
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inveleşte medalioanele de vita în feliile de bacon. Prinde-le cu scobitoare, unge-le cu ulei şi rumeneşte-le pe grătar.

La final, condimentează-le. Separat, înăbuşă ciupercile în untul topit. Stinge cu vin şi lasă să dea în câteva clocote.

Adaugă smântână şi amestecă. Potriveşte gustul de sare şi piper şi pune medalioanele de vită.

Aromatizează cu cimbrişor şi rozmarin şi lasă pe foc câteva minute, ca să se întrepătrundă aromele.

Serveşte alături de cartofi natur.

Medalion de vită cu ciuperci

Medalion_de_vita_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.