Medalioane de miel cu rosii

Printeaza

O reteta de medalioane de miel cu rosii din: medalioane de miel, sunca, telemea de capra, usturoi, masline, rosii, rozmarin si cimbru.

Ingrediente:Medalioane de miel cu rosii

  • 8-10 medalioane de miel
  • 8-10 felii sunca crud-uscata
  • 150 g telemea de capra feliata
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de masline
  • 2 rosii
  • 8-10 fire de rozmarin
  • 8-10 fire de cimbru

 

Mod de preparare:

Se acoperă fiecare medalion cu 1-2 feliuţe de usturoi. Dea­supra se aşază felii de telemea. Se înfige apoi câte o rămurică de rozmarin. Fiecare medalion se înveleşte cu o felie de şuncă şi se fixează cu o scobitoare.

Se încinge uleiul şi se prăjesc medalioanele 10-12 min., pe toate părţile. Roşiile şi usturoiul se taie în jumătăţi de-a latul şi se sotează în uleiul de măsline 10 min. Se adaugă frunzele de cimbru si se mai lasă 2 minute.

Medalioane de miel cu rosii

Medalioane de miel cu rosii

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.