Medalioane florentine

Printeaza

Medalioane florentineMedalioane florentine

Ingrediente:

  • 600 g file de porc
  • 6 crengute de salvie
  • piper
  • 6 felii subtiri de sunca fiarta
  • 12 felii de bacon
  • 12 masline verzi umplute cu ar­dei gras rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare:

Spalati carnea cu apa rece, uscaji-o pe un servet de bucatarie si taiati-o in 12 felii rotunde de circa 2 cm. grosime. Spalati salvia, apoi rupeti-i 24 de frunzulite.

Piperati medalioanele si asezati pe ele cate 2 frunze de salvie. Taiati feliile de sunca fiarta pe lung in doua si asezaji fiecare jumatate pe cate un medalion.

Infasurati fiec­are medalion intr-o felie de bacon si mfigeti-le in frigarui impreuna cu maslinele, ast­fel incat sunca si baconul sa fie fixate bine.

Ungeti carnea putin cu ulei, apoi frigeti-o pe gratar cate 7-8 minute pe fiecare parte si condimentati-o, eventual, cu sare.

Daca doriti, puteti orna cu verdeata, masline si rosii cherry.

Medalioane florentine

Medalioane florentine.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.