Medalioane de porc cu mere

Printeaza

Medalioane de porc cu mere din: ulei de masline, mere, pulpa de porc, supa de pasare sau de legume, mustar de Dijon, maghiran, smantana fara lactoza, sare si piper.

Medalioane_de_porc_cu_mere

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 mere
  • 500 g pulpă de porc tăiată felii
  • 200 ml supă de pasăre sau de legume
  • 1 lingură muştar de Dijon
  • 3 fire de maghiran
  • 2 linguri smântână fără lactoză
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Se spală merele, se şterg şi se taie în opt; se curăţă de cotoare.

Se încinge într-o tigaie jumătate din cantitatea de ulei şi se prăjesc merele timp de cca 10 min. până ce încep să se caramelizeze.

Apoi se scot din tigaie.

Se sărează şi se piperează carnea de porc. Se prăjeşte în restul de ulei, pe ambele feţe, la foc iute. Se stinge cu supa de pasăre sau de legume.

Se adaugă la carne muştarul de Dijon şi maghiran şi se lasă să fiarbă la foc moale timp de cca 5 min.

Apoi se adaugă smântână fără lactoză, se amestecă şi eventual se sărează, după gust.

Se adaugă la carne şi merele puse deoparte şi se serveşte preparatul fierbinte, acompaniat de pâine proaspătă.

 

Medalioane de porc cu mere

Medalioane_de_porc_cu_mere

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.