Medalioane de cod
PrinteazaO reteta de medalioane de cod, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel si sare. Se serveste cu verdeata din belsug.
- 1 cod
- 1 ceapa
- 2 rosii
- 3 catei de usturoi
- ulei de masline
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Curăţă peştele şi spală-l bine în apă rece. îndepărtează pielea şi taie-l în bucăţi potrivite. Separat, căleşte ceapa tăiată mărunt.
Adaugă căţeii de usturoi tăiaţi felii sau zdrobiţi. Opăreşte roşiile, decojeşte- le uşor, după care pasează-le şi adaugă-le peste ceapa călită. Potriveşte gustul de sare şi aşază apoi bucăţile de peşte.
Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor aproximativ 20 de minute. La final, îndepărtează folia şi aromatizează cu verdeaţă din belşug.
Poftă bună!