Medalioane de cod

Printeaza

O reteta de medalioane de cod, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel si sare. Se serveste cu verdeata din belsug.

Ingrediente:Medalioane de cod

  • 1 cod
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele şi spală-l bine în apă rece. îndepărtează pielea şi taie-l în bucăţi potrivite. Separat, căleşte ceapa tăiată mărunt.

Adaugă căţeii de usturoi tăiaţi felii sau zdrobiţi. Opăreşte roşiile, decojeşte- le uşor, după care pasează-le şi adaugă-le peste ceapa călită. Potriveşte gustul de sare şi aşază apoi bu­căţile de peşte.

Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor aproxi­mativ 20 de minute. La final, îndepărtează folia şi aromatizează cu verdeaţă din belşug.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.