Medalioane cu ciuperci

Printeaza

Medalioane cu ciuperci din: ciuperci, ceapa verde, cascaval, inele de ceapa prajite, file de porc, sare, piper si boia dulce.

Ingrediente:Medalioane_cu_ciuperci

  • 300 g ciuperci Champignon
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g cascaval ras
  • 125 g inele de ceapa prajite
  • 1 kg file de porc
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Se şterg ciupercile cu un prosop umed şi se taie mărunt. Se taie ceapa verde rondele. Se asază ambele într-un bol şi se amestecă împreună cu caşca­valul şi ceapa prăjită. Se încinge cup­torul la 225°C. Se unge o tavă şi se tapetează cu hârtie de copt.

Se spală carnea sub jet de apă rece şi se şterge cu prosoape de bucătărie; se taie în 16 felii, care se bat puţin. Se condimen­tează cu sare şi piper şi se aşază pe tavă, la distanţă unele de altele. Se repartizează deasupra amestecul de caşcaval ras şi se pudrează cu boia; se coc cea 15-20 de minute. Se servesc fierbinţi.

Medalioane cu ciuperci

Medalioane_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • file de porc

1 comentariu

  1. Nu prea ma omor si chiar nu mi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.