Mazurcă

Printeaza

Mazurcă

Ingrediente:Mazurcă

  • 10 ouă
  • 1 pahar zahăr
  • 1 pahar făină
  • 1 pahar stafide albe
  • 1 pahar stafide negre
  • 1 pahar smochine tăiate mărunt
  • coaja de la o portocală tăiată foarte fin
  • 1 praf de vanilie
  • 1 pahar migdale tăiate
  • unt

 

Mod de preparare:

Se freacă zahărul cu gălbenuşurile, se adaugă făina ameste­cîndu-se bine, apoi fructele şi migdalele tăiate, vanilia şi coaja de portocală; la urmă se adaugă albuşurile bătute spumă, se amestecă uşor şi se toarnă totul într-o tavă dreptunghiu­lară, unsă cu unt şi căptuşită cu hîrtie.

Se coace la foc nu prea iute. Cînd se răceşte, se taie după plac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.