Mazurcă cu ciocolata

Printeaza

Mazurcă cu ciocolata

Ingrediente:Mazurcă cu ciocolata

  • 200 g zahăr
  • 8 gălbenuşuri
  • 2 albuşuri spumă
  • 4 linguri mig­dale mărunt pisate
  • 4 linguri ciocolată rasă
  • 5 linguri făină
  • unt

 

Mod de preparare:

Se freacă zahărul şi gălbenuşurile bine, se pun migdalele şi ciocolata şi se amestecă apoi se adaugă treptate făina şi la urmă cele două albuşuri spumă.

Se amestecă uşor. Se coace la foc moale într-o tavă capitonată cu hîrtie unsă.

Cînd se răceşte se taie pătrate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.