Mazare verde cu sos cu miere si vin

Printeaza

Mazare verde cu sos cu miere si vin

Ingrediente:Mazare verde cu sos cu miere si vin

  • 500 g mazăre verde
  • piper
  • 3 ouă
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură vin roşu dulce
  • 1 linguriţă oţet
  • 1 lingură ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Opăreşti mazărea în apă clocotită, apoi o scurgi şi o pui la fiert în altă apă cu sare până se înmoaie. Separat, fierbi ouăle şi când sunt gata, le decojeşti şi ames­teci gălbenuşurile cu sare, miere, vin, oţet şi piper după gust.

Fierbi apoi sosul obţinut la foc mic încorporând şi uleiul. După ce a fiert mazărea, o scurgi şi o amesteci cu sosul de gălbenuşuri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.